Sveriges Elevråds årsmöteSveriges Elevråds viktigaste möte arrangeras i november!

Sveriges Elevråds årsmöte är ett viktigt arrangemang där ni som medlemmar får träffas och vara med och påverka organisationens framtid. 

Årsmötet för Sveriges Elevråd arrangeras vanligtvis som en stor träff i Stockholm för alla medlemmar. Årsmötet är ett viktigt arrangemang där ni som medlemmar får vara med och påverka organisationens framtid. Här kommer du efter sommaren hitta mer information och anmälan till arrangemanget.

Till er som deltog under Årsmöte20 vill vi rikta ett stort tack.
Er tackgåva från organisationen kommer till er skola i början av VT21. 


Vad händer under ett årsmöte?

Möte - Årsmötet vore inte så mycket utan själva mötet. Här väljer medlemmarna hur Sveriges Elevråds framtid ska se ut, dels genom att ta beslut om vad organisationen ska ha för riktning men också genom att välja en ny styrelse, valberedning och revisorer för 2020.

Föreläsningar - Under arrangemanget hålls föreläsningar, till exempel en årsmötesutbildning för att alla ska veta hur ett årsmöte går till.

Elevrådsgalan - En trevlig middag med flera rätter. I samband med detta presenteras vilka elevråd som har vunnit priset för "Årets Elevråd" och "Årets Nykomling".

Chans att träffa andra elevråd - Vi tror att elevråd har mycket att lära av varandra - passa på att lära känna nya vänner!

 

 

Kostnad och praktisk info

Att delta på årsmötet är helt kostnadsfritt! Det enda som krävs är att ditt elevråd är medlem i organisationen. Det finns också möjlighet att få ersättning för delar av er resekostnad till eventet.


Frågor?

Har du praktiska frågor om årsmötet?
Som resor, mat eller säkerhet.
Kontaktar Projektchef Josefin Liv, 
[email protected] eller 08-128 135 24.

 

Har du frågor angående innehållet i mötet?
Som propositioner eller mötesformalia.
Kontakta Andre vice ordförande Agnes Bertilsdotter: [email protected]

 

Vill du ha hjälp med att starta ett elevråd eller har andra funderingar? Fyll i din mejl så kontaktar vi dig!