Sveriges Elevråds årsmöte



Stort tack för Sveriges Elevråds årsmöte 2019!

Tack till er som deltog för ett givande årsmöte och en trevlig dag tillsammans. Årsmötet är ett viktigt arrangemang där medlemmarna får vara med och påverka organisationens framtid. Information och anmälan till årsmötet 2020 kommer i augusti.

 

Vad händer under ett årsmöte?

Möte - Årsmötet vore inte så mycket utan själva mötet. Här väljer medlemmarna hur Sveriges Elevråds framtid ska se ut, dels genom att ta beslut om vad organisationen ska ha för riktning men också genom att välja en ny styrelse, valberedning och revisorer för 2021.

Föreläsningar - Under arrangemanget hålls föreläsningar som en årsmötesutbildning för att alla ska veta hur ett årsmöte fungerar.

Elevrådsgalan - En trevlig middag med flera rätter och aktiviteter. I samband med detta presenteras vilka elevråd som har vunnit priset för "Årets Elevråd" och "Årets Nykomling".

Chans att träffa andra elevråd - Vi tror att elevråd har mycket att lära av varandra, därför uppmanar vi alla att passa på att lära känna nya vänner under årsmötet!

Kostnad och praktisk info

Att delta på årsmötet är helt kostnadsfritt! Det enda som krävs är att ditt elevråd är medlem i organisationen. Det finns också möjlighet att få ersättning för delar av er resekostnad till eventet.

Frågor?

Har du några frågor om årsmötet kontaktar ni vår projektchef Josefin, [email protected] eller 08-128 135 24.

Vill du ha hjälp med att starta ett elevråd eller har andra funderingar? Fyll i din mejl så kontaktar vi dig!