ElevrådsdagarnaUtbildning & kickoff för elevråd

I oktober varje år arrangerar Sveriges Elevråd den uppskattade utbildningsturnén Elevrådsdagarna där vi hjälper elevråd att skapa en mer givande skolgång för eleverna på sin skola.

Elevrådet har med rätt förutsättningar möjlighet att sammanföra elever, skapa sammanhållning och skolanda samt bidra till en bättre arbetsmiljö. Därför är det viktigt för oss att skapa mötesplatser där elevråd inte bara får träffa andra elevråd utan också får förutsättningarna att växa, utvecklas och engagera fler.

Vad händer under Elevrådsdagarna?          

Elevrådsdagarna samlar flera elevråd för en styrelseutbildning och en Kickoff. Föreläsning om vad ett elevråd är och vad ett elevråd kan åstadkomma på sin skola blandas med workshops och en kickoff där elevrådet får fokusera på sin skola och ta inspiration från de andra som är på plats. Utbildningen pågår 3-4 timmar och för att hålla energin uppe bjuder Sveriges Elevråd på fika. 

Under 2019 besökte Elevrådsdagarna åtta olika städer för att ge elevråden den bästa starten på läsåret 2019/2020. Vill ni att vi kommer till er stad i höst? Tveka då inte att kontakta oss!

Elevrådsdagarna är tillbaka i oktober 2020.

 

Frågor?

Kontakta:
Amanda Forsell
[email protected]
08-128 135 23

 

 

 

Vill du ha hjälp med att starta ett elevråd eller har andra funderingar? Fyll i din mejl så kontaktar vi dig!