Boosta ditt elevrådBOOST20 –
Den digitala inspirationsdagen

BOOST! är en inspirationsdag för Sveriges Elevråds medlemmar. Vanligtvis anornas den parallellt på olika platser runt om i Sverige under vårterminen, men på grund av Covid-19 har årets BOOST! blivit ett digitalt arrangemang där ni som elevråd får chansen att kompetensutvecklas tillsammans med elevråd från hela Sverige! Temat för BOOST20 är Kommunikation.

Tid och plats

BOOST20 kommer att äga rum på den digitala tjänsten Zoom torsdagen den 24 september.  Sista anmälningsdag var tisdagen den  22 september, klockan 14:00. 
Hur ni loggar in till arrangemanget kommer skickas ut till den mejladress som ni anger i anmälan. Ni behöver ett inlogg/en dator per elevråd. Är ni många deltagare rekommenderar vi att ni kopplar upp er dator till en projektor så alla ser ordentligt. Under dagen kommer vi prata med varandra på olika sätt, datorn behöver därför vara kopplad till en webbkamera så att vi kan se varandra.

BOOST20 pågår klockan 14:00-17:00. Under dagen får ni digitalt mingel med de andra elevråden, två utbildningsdelar inom kommunikation med tillhörande workshops, samt en fika med Sveriges Elevråds styrelse. Vi förgyller dagen med spännande tävlingar där ni har chansen att vinna fina priser till ert elevråd. 

.

Kostnad

Att delta i BOOST20 är gratis!

Anmälda elevråd får innan arrangemanget ett presentkort skickat till sin skola för att kunna köpa in fika till den gemensamma fikapausen. Häll därför koll på skolans post. Fikat är beräknat på 50 kr/deltagare.

 

Anmälan

Ni anmäler er en gång per elevråd. Det betyder att ni skickar in en anmälan för ert elevråd och anger hur många från elevrådet som kommer vara med under dagen. Glöm inte att avanmäla er om ni inte längre kan delta. Anmälan var öppen till och med tisdagen den 22 september, klockan 14:00. 

Behöver ha vi någon vuxen på plats?

Om ni känner er osäker på de tekniska bitarna kan en vuxen vara bra att ha vid början av arrangemanget. Under BOOST20 har ni hjälp av våra verksamhetsutvecklare som guidar er genom dagen.

 


Har ni andra frågor?

Kontakta projektchef Josefin Liv
Mejl
[email protected]
Telefon: 08-128 135 24

Vill du ha hjälp med att starta ett elevråd eller har andra funderingar? Fyll i din mejl så kontaktar vi dig!