Årsmöte 2019Välkomna till Sveriges Elevråds årsmöte 2019

Årsmötet är ett viktigt arrangemang där ni som medlemmar får vara med och påverka organisationens framtid.

Årsmötet för Sveriges Elevråd arrangeras i Stockholm under november. På den här sidan kommer du efter sommaren hitta mer information och anmälan till arrangemanget.

Vad händer under ett årsmöte?

Möte - Årsmötet vore inte så mycket utan själva mötet. Här väljer medlemmarna hur Sveriges Elevråds framtid ska se ut, dels genom att ta beslut om vad organisationen ska ha för riktning men också genom att välja en ny styrelse, valberedning och revisorer för 2020.

Föreläsningar - Under arrangemanget hålls föreläsningar, till exempel en årsmötesutbildning för att alla ska veta hur ett årsmöte går till.

Elevrådsgalan - En trevlig middag med flera rätter. I samband med detta presenteras vilka elevråd som har vunnit priset för "Årets Elevråd" och "Årets Nykomling".

Chans att träffa andra elevråd - Vi tror att elevråd har mycket att lära av varandra - passa på att lära känna nya vänner under årsmötet!

Kostnad och praktisk info

Att delta på årsmötet är helt kostnadsfritt! Det enda som krävs är att ditt elevråd är medlem i organisationen. Det finns också möjlighet att få ersättning för delar av er resekostnad till eventet.

Frågor?

Har du några frågor om årsmötet kontaktar du projektchefen Josefin Liv.
[email protected]

08-128 135 24

Vill du ha hjälp med att starta ett elevråd eller har andra funderingar? Fyll i din mejl så kontaktar vi dig!